atelierruimte 2A te huur per direct

Er is een ruimte vrij: atelier 2A. Afmeting 6,5 x 6, 8 m. De huurprijs is ongeveer 245 ex btw en energievoorschot is 46 euro per maand. Aanvaarding kan per eind juni. Informatie en info bij verhuurder de Woonplaats Enschede tel 0900 9678 of via Wout Zweers.

Geinteresseerd? Aanmelden voor half juni.

atelier 2A rozendaal ateliers te huur
panorama opname atelier 2A. 6,5 x 6, 8 m, 3,5 m hoog

Het atelier heeft stromend water, in bruikleen zijn kasten en een keukenblokje beschikbaar. In het ateliergebouw is Wifi aanwezig. Het atelier is toegankelijk voor rolstoel (brede deur, begane grond). Er is krachtstroom.

Het atelier heeft 2 kleine ramen, (op de foto is éen gedeeltelijk afgedekt) , het atelier is daardoor makkelijk te verduisteren en zeer geschikt voor bijvoorbeeld werken aan computer, fotografie.

Er is een mechanische afzuiger aanwezig waarop ook een lasersnijder aangesloten is geweest. Dit bleek echter niet voldoende als er veel mensen aanwezig waren zoals tijdens lessen, en in de zomer kan het atelier knap warm worden. Eén van de ramen zal komende tijd draaibaar gemaakt worden zodat een raam goed open kan worden gezet voor doorwaaien of wat meer contact met buiten.

Het atelier is afgelopen jaren gebruikt als electronikawerkplek, als ruimte voor dagbesteding door Assortimens (ook electronica, lasersnijder) en Tetem heeft het gebruikt als cursus,-, les-  en projectruimte

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>